Vriend van Princenhaags museum

Het Princenhaags museum is een museum van en voor de inwoners van Princenhage en omgeving. Bezoekers én creatieve professionals ontdekken en omarmen het museum. Vrienden zijn onmisbaar. Help ons groeien in kwaliteit en publieksbereik, word vriend. En maak gebruik van de vele voordelen.

Wat doen onze Vrienden

Onze Vrienden zorgen voor de exploitatie van het museum. Ze maken het financieel mogelijk dat we jaarlijks twee erfgoed tentoonstellingen kunnen inrichten. Ze zorgen dat we het pand en de omgeving goed kunnen onderhouden.

Daarnaast bieden we kunstenaars uit de regio de mogelijkheid hun werk te laten zien en bieden hen zes maanden per jaar een podium.

Vrienden maken het verschil

Als Vriend draag je het belang van het museum uit, motiveer je mensen om tentoonstellingen te bezoeken en zorg je voor een stevig draagvlak in ons dorp. Jouw enthousiasme en betrokkenheid zijn dus even belangrijk als financiële steun.

Voordelen voor Vrienden

  • Je ontvangt gratis toegang tot het museum (per gezin)
  • Je krijgt korting op culturele activiteiten die we organiseren
  • Je wordt ten minste twee keer per jaar uitgenodigd voor een exclusieve ontvangst, bijvoorbeeld bij de opening van een nieuwe tentoonstelling
  • Je ontvangt minstens vier keer per jaar een speciale infobrief met daarin informatie over het museum en de exposities, over lezingen, en andere culturele activiteiten

Word Vriend of geef het cadeau

Je bent al Vriend voor €25 per kalenderjaar (met twee personen). Meer mag natuurlijk ook. Op zoek naar een origineel cadeau? Verras familie of vrienden met een Vriendenlidmaatschap.

Meer informatie of vriend worden?

Neem contact met ons op via vrienden@princenhaagsmuseum.nl

© Copyright - Princenhaags museum | Fotografie door Edwin Wiekens | Ingekleurde foto's door Coloriginals